Home
The UiB Brussels Office

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Kva er UiBs Brusselkontor?

Om UiBs Brusselkontor

Universitetet i Bergen sitt Brusselkontor er etablert for å styrke Universitetet sitt nærvær i EUs forsknings og innovasjons politikk og som ein ressurs for forskarar som ynskjer å styrke internasjonalt samarbeid.

atomium brussel
Photo:
UiB/Charlotte Eide

Main content

Sidan september 2015 har Universitetet i Bergen sitt Brusselkontor arbeida for å styrke og synleggjere Universitetet i Bergen i Brussel. I det daglege arbeidet jobbar Brusselkontoret med å promotere UiBs posisjon, støtte forskarar i å finne og etablere passande internasjonale nettverk og samarbeidspartnarar og med å kome frampå når det gjeld den komplekse politikken EU presentera i relasjon til forskning og innovasjon. Kontoret sørgar og for "a home away from home" for ansatte og studentar frå Universitetet i Bergen. 

Gitt lokasjonen så fungera Brusselkontoret som det første kontaktpunktet for internasjonale organisasjonar og aktørar som ynskjer å samarbeide med Universitetet i Bergen. Kontoret er og eit naturleg startpunkt for aktørar frå Universitetet i Bergen som ynskjer å entre den Europeiske politiske arenaen.

Meir informasjon om lokasjonen til UiBs Brusselkontor kan du finne her.