Home
Faculty of Social Sciences

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Hva kan du bli?

Karrieredager for samfunnsvitere 2024

Lurer du på hva du kan bruke utdanningen din til? På Karrieredagene 23. og 24. oktober får du råd og tips om arbeidslivet av bedrifter, tidligere studenter og Sammen karriere!

Main content

Er du snart ferdig med utdanningen din og klar for arbeidslivet, eller lurer du bare på hvilke jobbmuligheter du har? Kom på Karrieredagene og få råd og tips om jobbsøking og karriere. 

Program for Karrieredagene høst 2024

(med forbehold om endring)

TidONSDAG 23. OKTOBER Rom

10.00
11.00

Sammen Karriere - gode råd
Do's and Don'ts" i møte med representanter fra bedriftene. Grundig forarbeid og research er viktig når du skal møte en potensiell arbeidsgiver. Hva skal man egentlig si og hva bør man spørre om i møte med bedriftene. Sammen Karriere gir deg sine beste råd!
Ulrike aula
1. etg.
11.00-
14.00
Møt bedriftene! 
Møt bedriftene på stand og hør mer om mulighetene du har i arbeidslivet. En perfekt anledning til å snakke med bedrifter fra både offentlig og privat sektor.
Aktiv2
2. etg.
 
Illustrasjonsbilde med logoer
Foto/ill.:
UiB
 
11.15
14.00
Lunsj i Diskuterbar
Prat med tre bedrifter og få gratis lunsj i Diskuterbar! 
Diskuterbar
1. etg.
14.30
15.30
Bergen Næringsråd & Trainee Vest 
Hvordan ta steget fra studenttilværelsen til karriere? Bli trainee! 
 
I månedsskiftet november/desember slippes stillingene til neste års kull! Trainee Vest kommer på karrieredagen for å fortelle om hva trainee egentlig er og hvorfor det er en knallstart på karrieren! Trainee Vest er et tverrfaglig trainee-program som drives av Bergen Næringsråd. Flere spennende bedrifter i Bergensregionen bruker dette som en mulighet til å få tak i ny og ettertraktet kompetanse. 
Ulrike aula
1. etg.
18.00Karriere-quiz og pizza
Alltid gøy med quiz på Diskuterbar. Denne kvelden er det Bedriftskomitéen som inviterer til quiz.
Det blir spennende premier, god mat og drikke!
Diskuterbar
1. etg.
   
TidTORSDAG 24. OKTOBER Rom

10.15
11.00

Sammen Karriere 
Hva skal man egentlig skrive om seg selv på LinkedIn som student. Hvordan presenterer man seg best mulig når arbeidskarrieren knapt har begynt? Sammen Karriere viser deg hvordan du kan gjøre et godt førsteinntrykk på LinkedIn.
Ulrike aula
1. etg.
11.15
12.00
Møt hodejegerne/Rekrutteringsspesialistene
Vi har invitert et knippe tidligere SV-studenter som nå jobber med rekruttering. Hvordan jobber de får å finne de beste søkerne, og hva skal til for å utmerke seg i søkerbunken? Hvilke jobber er det egentlig samfunnsviterne får?  Ordstyrer Erica Løseth Bratteberg og medvirkende alumner er:
Hege Rødland, partner og grunnlegger i Matae
Tale Nesmann Berntsen, avdelingsleder HR i Bergen kommune
Mats Brandt, sertifisert rekrutterer i MDE Group 
Ulrike aula
1. etg.
12.15
13.00
Masterprogrammene våre
Hvorfor bør du velge en master? Hva har du å velge mellom og hvor finner du mer innformasjon om våre masterprogram? Møt studieveileder, masterstudenter og faglige profiler for mer informasjon i 2. etg. 
Aktiv2
2. etg. 
18.00Kveldsarrangement og tapas med Deloitte  
Deloitte er et tverrfaglig kunnskapshus med høy kompetanse innen økonomi, revisjon, jus og samfunnsvitenskap. Deloitte ønsker ansatte med kunnskap om ulike forvaltningsnivå og sterk metodisk kompetanse. Flere av våre ansatte har utdanning fra statsvitenskap, sosiologi og samfunnsøkonomi. Denne kvelden blir det bedriftspresentasjon og case-workshop. Det blir mingling og tapas i Diskuterbar etter arrangementet. 
Ulrike aula & Diskuterbar
1. etg.

Karrieredagen er utarbeidet i tett sammarbeid med SUSV Bedriftskomitéen og Sammen Karriere.