Home
Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Leseplasser

Lesesaler ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Ved MN-fakultetet er det åpne lesesalplasser i Realfagbygget, Auditoriefløyen og Høyteknologisenteret. Lesesalene er felles for alle studenter som studerer ved fakultetet.

Main content

Leseplasser i Realfagbygget

Læringssenteret/Realfagsbiblioteket
Læringssenteret inneholder blant annet realfagsbiblioteket, lesesalplasser og små grupperom (3-6 personer). Se denne side for mer informasjon om læringssenteret og hvordan du kan booke et grupperom. Læringssenteret ligger ved hovedinngangen mot sør i u. et. Se denne siden for åpningstidene til læringssenteret. 

Lesesal
Lesesalen i 1. et. er en stille lesesal og er åpen i åpningstidene til bygget (bachelorstudenter), mens masterstudenter har døgntilgang. Lesesalen har 74 leseplasser. Lesesalen ligger i nordsiden av realfagsbygget, ved siden av Integrerbar og kontoret til Realistutvalget. Du må reservere plass på forhånd , les hvordan du booker HER.

Gruppe- og seminarrom
Seminarrom 1-3 i 1. et. kan brukes når de er ledige i åpningstidene til bygget. Studenter kan også booke seminarrommene. Grupperom 1-6 i u. et. og glassburet i 2. et. kan også benyttes når det ikke er undervisning i rommene. Se denne siden for å sjekke når rommet er ledig.

Integrerbar
Studentbaren Integrerbar i 1. et. er åpen for alle. På dagtid og når baren ikke er åpen på kveldstid, så er det mulighet for å sitte og lese der. Se denne siden for åpningstidene til baren.

Kollokvieøyer
Kollokvieøyer finner du (ofte midt i bygget) i flere etasjer. Disse kan brukes innenfor byggets åpningstider.

Kantine og kafe
Det er også mulig å sitte i kantinen i 2. et. og kafeen i u. et. innenfor byggets åpningstider.

Åpningstider i Realfagbygget
Realfagbygget er åpent med kort og kode kl. 06.00-23.00 alle dager.

Leseplasser i Auditoriefløyen

I Auditoriefløyen er det to lesesaler med til sammen 185 leseplasser. I tillegg er det også kollokvieøyer i dette bygget.

Leseplassene på stille lesesal i auditoriefløyen må reserveres på forhånd, les hvordan du booker HER.

Åpningstider Auditoriefløyen
Auditoriefløyen er åpent med kort og kode kl. 06.00-23.00 alle dager.

Leseplasser på Høyteknologisenteret

Lesesalen på Høyteknologisenteret har 40 plasser. Denne er kun tilgjengelig for studenter knyttet til institutt for informatikk.
Det er også mulig å sitte i inngangspartiet på Høyteknologisenteret.

Leseplassene i NINA-arealet (både stillesal og diskjusjonsrom) er kun tilgjengelig for studenter knyttet til institutt for biovitenskap.

BIOINF-lesesalen (For informatikkstudenter)

Åpningstider Høyteknologisenteret
Høyteknologisenteret er åpent med kort og kode kl. 06.00-23.00 alle dager..

Reglement for bruk av lesesaler

Reglement for lesesalene