Studieløp
Oppbygging av Sosialantropologi, bachelor, 3 år
Førstesemesteremne | ||||||||
Ex.phil. og innføringsemne/ex.fac. er obligatorisk for å oppnå en bachelorgrad. Ex.fac./innføringsemne fra andre studieprogram gir fritak. | ||||||||
Examen philosophicum (krav 10 SP) | ||||||||
Vel mellom seminar- eller eksamensmodell av ex.phil. | ||||||||
Vel minst eitt av emna | ||||||||
Emnekode | Emnetittel | SP | S | A | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
EXPHIL-SVEKS | Examen philosophicum - skuleeksamen | 10 | 1–6 | 1 | ||||
EXPHIL-SVSEM | Examen philosophicum - seminarmodell | 10 | 1–6 | 1 | ||||
Innføringsemne (krav 10 SP) | ||||||||
Du kan ha maksimalt 20 studiepoeng innføringsemne/ex.fac. | ||||||||
Valfritt | ||||||||
Emnekode | Emnetittel | SP | S | A | ||||
SANT100 | Invitasjon til sosialantropologi | 10 | 1 | |||||
Anbefalt førstesemesteremne | ||||||||
Valfritt | ||||||||
Emnekode | Emnetittel | SP | S | A | ||||
SANT150 | Akademisk skriving, teori og metode: antropologiske tilnærmingar | 10 | 1 | |||||
Spesialisering i sosialantropologi (krav 90 SP) | ||||||||
Obligatorisk emne | ||||||||
Emnekode | Emnetittel | SP | S | A | ||||
SANT102 | Sosialt liv i globalt perspektiv | 15 | 1–6 | 2 | ||||
SANT103 | Materialitet: miljø, stad og økonomi | 15 | 1–6 | 2 | ||||
SANT104 | Kultur, meining og kommunikasjon | 15 | 1–6 | 3 | ||||
SANT105 | Politikk, makt og motstand | 15 | 1–6 | 3 | ||||
SANT215 | Komparativ regional etnografi | 15 | 2–6 | 6 | ||||
SANT260 | Bacheloroppgåve | 15 | 2–6 | 6 | ||||
Utveksling | ||||||||
Valfritt | ||||||||
Utveksling, ett semester | ||||||||
Utveksling, ett semester | ||||||||
Utveksling, ett år | ||||||||
Valfrie emne (krav 60 SP) | ||||||||
Vel fritt blant emne som til saman utgjer 60 studiepoeng. | ||||||||
Valfritt | ||||||||
Emnekode | Emnetittel | SP | S | A | ||||
DIGI100 | Digital student - Nettkurs i digitale arbeidsmetodar og teknologi for læring | 0 | - | 1 | ||||
DIGI101 | Digital kjeldekritikk | 0 | - | 1 | ||||
SP = Studiepoeng, S = Semester, A = Anbefalt semester |