Hjem
Støtte til eksternfinansierte prosjekter (BOA)
UiB Opp

Modul 1.2 Søknadsstøtte forskningsprosjekter

Kurset tar for seg alle deler av søknadsarbeidet knyttet til eksternfinansierte forskningsprosjekt ved UiB og gir deltagerne et innblikk i hva som skal til for å levere en konkurransedyktig søknad.

Hovedinnhold

Kursinnhold: Kurset tar for seg alle deler av søknadsarbeidet knyttet til eksternfinansierte forskningsprosjekt ved UiB, og gir deltagerne et innblikk i hva som skal til for å levere en konkurransedyktig søknad. 

Læringsutbytte: Kurset skal gi en grunnleggende innføring i søknadsfasen ved UiB for de mest relevante søknadstypene for forskningsfinansiering, samt en oversikt over kostnader i forskningsprosjekter. Det skal også gi innblikk i de elektroniske søknadssystemene for NFR og EU og en forståelse av ulike deler av en forskningssøknad. 

Målgruppe: Dette kurset retter seg mot administrativt ansatte, og passer for deg med lite eller noe erfaring innen søknadsstøtte. Feks. nytilsatte forskningsrådgivere, økonomer, HR, kommunikasjonsrådgivere, nye dm sjefer, og andre som ønsker å få en oversikt over hvordan jobbe med søknadsstøtte ved UiB.

Varighet: Kurset varer 3 timer. Det legges opp til erfaringsutveksling og gruppediskusjoner underveis. 

Kursholder: Vibeke Irgan, Forsknings- og innovasjonsavdelingen og Henriette Gallefoss, Økonomiavdelingen

Kursspråk: Norsk 

Antall plasser: 20 stk