Home
UiB Service Development

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
UiB Tjenesteutvikling

Om UiB Tjenesteutvikling

UiB Tjenesteutvikling skal i tråd med Universitetets strategi 2023 – 2030 bidra til fornyelse av de administrative tjenestene for å sikre god støtte til universitetets primæroppgaver. 

Main content

UiB Tjenesteutvikling støtter opp om de nye ambisjonene i universitetes strategi for 2023-2030, og vil forsterke arbeidet med å realisere disse. 

Programmet har som visjon å legge til rette for en administrasjon som fremstår helhetlig, uavhengig av om tjenestene løses på instituttnivå, fakultetsnivå eller i fellesadministrasjonen.

For å oppnå en mer smidig og fleksibel organisasjon som evner å jobbe raskere og mer effektivt, skal UiB Tjenesteutvikling være en driver for en brukernær tilnærming. Administrasjonen skal ta utgangspunkt i den faglige virksomheten, og programmet skal sørge for at tjenesteutvikling tar utgangspunkt i ansattes og studenters konkrete brukerbehov.

Programmet skal også bidra til at administrasjonen er fremtidsrettet og innovativ, og har en utforskende tilnærming til oppgavene den skal løse. En viktig oppgave er å legge til rette for lederutvikling, og arenaer for erfaringsdeling på tvers av organisasjonen og mellom nivåer. I tillegg skal UiB Tjenesteutvikling sikre ansattes kompetanse- og karriereutvikling, med tilbud om kurs og fora for erfaringsutveksling og læring.

Programmet har også et overordnet ansvar for prosesser knyttet til utvikling av Nygårdsgaten 5 og erstatningslokaler i byggeperioden. UiB Tjenesteutvikling har fasilitert omfattende prosesser for konseptutvikling for kontorarealene i bygget, og sikret medvirkning fra de ansatte.