Home
Research Group in Social Pharmacy

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Vil tilby legemiddelgjennomgang på legekontoret

Tre unge farmasøyter i Bergen har tro på at det er mulig å utnytte sin farmasøytiske ­kompetanse på nye måter og vil tilby legemiddelgjennomgang på legekontor.

Har troen på farmasien: Haakon Rosland (t.v.), Torbjørn Nygård og Marie Benedicte Løken har stor tro på prosjektet sitt, og siden de snakket med NFT tidlig i høst har de jobbet videre og møtt mange mulige samarbeidspartnere og finansiører. Håpet er å kunn
Har troen på farmasien: Haakon Rosland (t.v.), Torbjørn Nygård og Marie Benedicte Løken har stor tro på prosjektet sitt, og siden de snakket med NFT tidlig i høst har de jobbet videre og møtt mange mulige samarbeidspartnere og finansiører. Håpet er å kunne starte noe på nyåret.
Photo:
Tore Rasmussen Steien

Main content

I vinter satt masterstudent Haakon Rosland i ­Bergen og jobbet på masteren. Han begynte å tenke på all kompetansen de bygger opp som farmasi­studenter, hvordan den faktisk blir brukt og hvorfor den ikke ­utnyttes mer i primærhelsetjenesten. Han kikket opp på medstudent Torbjørn Nygård og stilte ham det samme spørsmålet.

— Nei. Si det, var svaret.

— Da tenkte jeg: Da kan vel vi gjøre det, da, sier Rosland.

Slik ble det.

fortsett å lese her