Home
BOA

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
UiB Opp

UiB Opp 1.4 Oppstart av BOA-prosjekt - og bruk av UiBs digitale prosjektverktøy ProsjektTeam

Kurset skal gi en innføring i hvordan organisere og gjennomføre oppstartsmøter for BOA-prosjekt, og gi en introduksjon til hvordan UiB sitt nye prosjektstyringsverktøy ProsjektTeam kan brukes i dette arbeidet.

Main content

Kursinnhold: 

Kurset skal gi det administrative støtteteamet flere verktøy til å gjennomføre gode oppstartsmøter for alle BOA-prosjekt, med fokus både på roller i prosjektet, prosjektleveranser og samarbeid. 
I tillegg til at vi i kurset går gjennom forberedelse og maler for oppstartsmøter vil kursdeltagerne få en innføring i UiB sitt nye prosjektstyringsverktøy ProsjektTeam som støtteteamet og prosjektleder skal utvikle og bruke sammen i løpet av hele prosjektperioden. 

Det legges opp til dialoger og erfaringsdeling om utfordringer knyttet til prosjektstart og prosjektdrift, med fokus på å videreutvikle de eksisterende verktøyene. 

Målgruppe: Administrativt ansatte som enten har ansvar for å gjennomføre oppstartsmøter, eller som inngår i prosjektteamet for BOA-prosjekt. 

Varighet: Kurset varer ca 3 timer. Det legges opp til erfaringsutveksling og gruppediskusjoner underveis.

Kursspråk: Norsk

Kursholdere: Kari Eidsheim ØKA, og Vibeke Irgan, FIA

Antall plasser:  20