Home

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Studentliv

Hvordan er studentmiljøet?

Vil du vite hvordan studentene har det og hvordan det ser ut på campus? Hva er et auditorium og hva driver man egentlig med på Ad fontes? Bli med, så får du se!

En gruppe studenter går ute i regnvær med regntøy og paraplyer
STUDENTLIVET: Når du studerer humanistiske fag tilbringer du mye tid på campus, midt i byen. Avstanden er kort mellom lesesaler, kantine, studentbaren Ad fontes, forelesningssaler og bibliotek.
Photo:
Eivind Senneset, UiB

Main content

Studiemiljøet

Du kan velge mellom mange ulike humanistiske fag, men hvordan er det å studere her? 

Det er rett og slett bare good vibes!

Livet som student på Det humanistiske fakultet

Producer:
UiB

Det sosiale livet

I studentmiljøet er det plass til alle, her er det er mange ulike mennesker som gjør det lett å skli inn. På studentbaren Ad fontes kan man sitte å studere, eller snakke med folk mellom forelesningene. Det skjer mange gøye eventer og det er lett å bli kjent med folk.

Det sosiale på Det humanistiske fakultet

Producer:
UiB

Bli med på campus

Lurer du på hvordan det ser ut på campus? Bli med Fredrik og Enya på en liten rundtur der studentene beveger seg – på biblioteket, studentkafeen Ad fontes, en forelesningssal (eller auditorium, da), den vakre skolen vår og kantinen. Det er så fint!

Velkommen til campus på Det humanistiske fakultet

Producer:
UiB