Home
Child welfare, equity and social inclusion

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Main content

Anja Johnsen

Førsteamanuensis , Institutt for velferd og deltaking, HVL
Arbeids- og kompetanseområdeUtdannet klinisk barnevernspedagog og klinisk spesialist i rusproblematikk med master i sosialt arbeid og doktorgrad (ph.d) i resiliens.
KompetanseområderSkoleprestasjoner hos barn og unge i risiko/i sårbare livssituasjoner, akademisk resiliens, barnefattigdom, etniske minoriteter, barnevern, barneverninstitusjoner/miljøterapi og rusproblematikk.
Underviser iMaster i Sosialvitenskap
Forskar påSkoleprestasjoner hos barn og unge i risiko/i sårbare livssituasjoner.
Forskargrupper
  1. Rett, demokrati og velferd  (HVL)
  2. Barnevern, likeverd og inkludering (UiB)
  3. Equity in Social Welfare and Global Development Research Group (UiB)

 

Jan Stokkebekk                              

Seniorrådgiver/Familieterapeut MFSP, Nasjonalt spisskompetansemiljø for vold og høykonflikt i familievernet, Bufetat

 

Eirinn Hesvik Ljones                

Stipendiat, NORCE
Arbeids- og kompetanseområdeDoktorgradsstipendiat i barnevern, i arbeidsgruppen Utsatte barn og unge (UBU) ved Regionalt kunnskapssenter for barn og unge (RKBU) Vest, i divisjon Helse og Samfunn ved NORCE. 
ProsjektSamvær og kontinuitet for barn med migrasjonsbakgrunn i fosterhjem. En studie av barn og foreldre sine erfaringer. PhD-prosjektet er knyttet til en større studie: Hjem og (dis)kontinuitet: Fosterhjem for barn med migrasjonsbakgrunn (HoMi).
Forskar påHvordan kontakt- og samværsordninger med foreldre og familie kan støtte barn med migrasjonsbakgrunn sine tilhørighets- og identitetsprosesser i fosterhjem.