Home
Centre for International Health

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Feltopphold

En viktig og spennende del av Global Helse- kurset er det åtte uker lange feltoppholdet enten i India, Tanzania, Uganda eller Sri Lanka. Her kan du lese mer om partnerinstitusjonene og om hva studentene skal lære på oppholdet.

CMC Vellore Sykehus
CMC Vellore Sykehus
Photo:
CMC Vellore

Main content

Vellore - India

Til India reiser vanligvis 10-12 studenter. De blir tatt imot på Christian Medical College Vellore, som er et stort og anerkjent sykehus med mange tilknyttede helseinstitusjoner. Det gis undervisning i mange emner i global helse, og man besøker noen avdelinger i det daglige arbeidet på sykehuset. Undersøkelsesteknikk blir også et fokus. Studentene reiser på mange besøk til klinikker og mobilklinikker i landsbyer, og får innblikk i blant annet mor-barn arbeid, vaksiner og behandling av lepra og tuberkulose.

CMC Vellore er en av de mest ettertraktede medisinske høyskoler i India, med høy profesjonalitet og dedikasjon i behandling og undervisning. I dag er det en stor og levende institusjon med 2000 pasientsenger, og går i bresjen for omfattende helse og utviklingsprosjekter i lokalsamfunnet som dekker 300 landsbyer

Les mer om CMC på deres nettsider.

Haydom - Tanzania

I Tanzania kan studentene besøke Haydom Lutheran Hospital. Her tas de med på det daglige arbeidet på sykehusets ulike avdelinger, med morgenvisitt og annen aktivitet. AIDS-klinikken med ART blir besøkt, likedan tuberkulosekontoret. Operasjonsstuen blir også brukt, etter ønsker. Det blir også besøk på mor-barn klinikker både på Haydom og på mobilklinikker.

Les mer om Haydom Lutheran Hospital på deres nettsider.

Makerere Universitet - Uganda

Makerere Universitet, inkludert Mulago Teaching Hospital i Kampala, Butabika Mental Hosptial og Kayunga District Hospital.

Les mer om Makerere Universitet på deres websider

Ruhuna Universitet - Sri Lanka

Ruhuna Universitet, Det medisinske fakultetet, og Karapitya Teaching Hospital. Alle ligger i den sørlige byen Galle.

Les mer om Ruhuna Universitet på deres websider