Hjem
Forskergruppe for klima-, energi- og miljørett
Konferanse

Bergen Energy and Climate Law Days 2023

Forskergruppen arrangerte Bergen Energy and Climate Law Days 2023 fra 23. til 24. oktober.

Bilde av deltakere
Foto/ill.:
Ignacio Herrera-Anchustegui

Hovedinnhold

Bergen Energy and Climate Law Days 2023 ble arrangert for første gang på det juridiske fakultet denne høsten. Med over 70 deltakere over to dager samlet vi en kompetent forsamling fra hele norden. Akademikere, praktikere, offentlige representanter, engasjerte studenter og til og med ikke-jurister delte synspunkter om tilstanden til reguleringen knyttet til bærekraft, miljøvern, energiomforming og klimaendringer.

Halvparten av Bergen Energy and Climate Law Days var reservert for doktorgradspresentasjoner, som mottok kommentarer fra en utpekt senior kommentator. Den andre halvparten av arrangementet besto av presentasjoner fra erfarne forskere og dialog som dreide seg om de felles utfordringene disiplinene våre står overfor. Programmet for årets konferanse er vedlagt nedenfor. 

Vi er ydmyke og takknemlige for alle de engasjerte menneskene som bidro til at konferansen ble en suksess. Takk til alle involverte ansatte på det juridiske fakultet for planlegging og logistikk, foredragsholdere som presenterte spennende forskning og faglig innhold, deltakere for å ha bidratt til innsiktsfulle diskusjoner og Sammen for fortreffelig mat og drikke.  Tusen takk til sponserene Offshore Norge og Norges forskningsråd som muliggjorde konferansen. 

 

Velkommen tilbake til Bergen Energy and Climate Law Days 2025!