Hjem
Det juridiske fakultet
Valg

Studentkandidater til fakultetsstyret

Presentasjon av studenter som stiller til valg fra gruppe D til fakultetsstyret ved Det juridiske fakultet.

Hovedinnhold

Våren 2024 skal det gjennomføres valg på fakultetsstyret ved Det juridiske fakultet. Fra studentene (gruppe D) skal det velges tre representanter og to vararepresentanter.

Følgende kandidater stiller til valg:

Christine Egebakken, Magnus Straumann Flesjø, Henrik Helgeland, Julie Matre Lie, Helene Martinsen, Joakim Selnes Sævik, Rhea Åsheim.

Christine Egebakken

Jeg heter Christine Egebakken og begynner på andre studieår til høsten. Det var vedtaket om utvekslingsavtalen med Universitetet i Tel Aviv som gjorde at jeg ble interessert i fakultetsstyret. Vedtaket gjorde meg oppmerksom på hvor viktig det er at studenter engasjerer seg i, og ytrer sine meninger om, interne saker på fakultetet.

Christine Egebakken
Foto/ill.:
C.Egebakken

 

Magnus Straumann Flesjø

I møte med konkurransen fra nye studiesteder, er det fakultetets brede og sterke fagtradisjon som gir oss uerstattelig kompetanse. Denne vil jeg hegne om, samtidig som jeg ønsker et fakultet hvor studentens interesser danner grunnpremisset for styrets beslutninger. Jeg stiller til Fakultetsstyret for å gjøre nytte av dette engasjementet.

Magnus S.Flesjø
Foto/ill.:
Magnus S. Flesjø

 

Henrik Helgeland

Hei! Eg går andreåret og tek attval som studentrepresentant til fakultetsstyret. Dette året har eg kjempa mot vedtaket om å stanse utveksling med TelAviv University, og stilt spørsmål angåande studiereformen. Eg er sjølvsagt kritisk til både Israel og TAU,men boikott er feil verkemiddel. Eg trur på utveksling! Godt val.

Henrik Helgeland
Foto/ill.:
Henrik Helgeland

 

 

Julie Matre Lie

Mitt navn er Julie Matre Lie. Jeg er 20 år gammel og går 1.avdeling. Jeg har ikke tidligere engasjert meg i noe tilsvarende, men er av den grunn ivrig etter å prøve noe nytt. Til kompensasjon for manglende erfaring stiller jeg med en positiv innstilling og stort engasjement.

Julie M. Lie
Foto/ill.:
Julie M.Lie

 

Helene Martinsen

Jeg heter Helene, går 1.kull og kommer fra Bergen! Som erkebergenser er jeg svært glad i byen min og studielivet her. Jeg er utadvendt og glad i å engasjere meg, uansett om det er som elevrådsleder, eller leder for sommerleirer i kommunen. Derfor vil jeg ha muligheten til fakultetsstyret! 

Helene Martinsen
Foto/ill.:
Helene Martinsen

 

Joakim Selnes Sævik

Jeg ønsker å være en sterk studentstemme, slik at våre meninger faktisk hensyntas når endringer knyttet til vår studiehverdag diskuteres. Her tenker jeg særlig på endringen av 5.studieår og ønsket om en mer praktisk rettet studiemodell. I tillegg ønsker jeg en tett dialog og et godt samarbeid med JSU.

Joakim S.Sævik
Foto/ill.:
Joakim S.Sævik

 

Rhea Åsheim

Jeg heter Rhea Åsheim, er 24 år gammel, og går andre kull her på fakultetet. Tidligere har jeg studert arbeids- og organisasjonspsykologi ved UiB. Jeg ser frem til å bidra med erfaringer og innspill og være med på å forme fremtiden til Det juridiske Fakultet i Bergen - og forhåpentligvis løfte det til nye høyder. 

Rhea Åsheim
Foto/ill.:
Rhea Åsheim