Hjem
Samarbeidsprosjektet ASMOG

Partnere

Her er en liste over ASMOGs samarbeidspartnere.

Hovedinnhold

Knutsen OAS

Det Haugesund-baserte rederiet vil bidra med operativ kunnskap om shipping, bunkring, tanking, LNG-transport og andre tiltak for grønnere maritime operasjoner. De leder aktiviteter innen flere innovative, digitaliserte prosjekter innen maritim og offshore-operasjoner.

Haugesund kommune

Haugesund kommune vil bidra med praktisk kunnskap om sosiale og industrielle behov og muligheter i området. De jobber for eksempel med prosjekter for utvikling av autonomi og maritim politikk.

Sjøfartsdirektoratet

Sjøfartsdirektoratet (SDIR) vil bidra med sin kunnskap om maritime reguleringer og godkjenningsprosesser, begrensninger i kontrollrom, HMI og begrensninger.

AVO Consulting

Selskapet AVO Consulting tilbyr ledende kunnskap i Norden om hvordan automatisering, digitalisering og innovasjon endrer måten forretningsmodeller opererer på, samt effekten det har på mennesker, kultur og organisasjon.

Remota AS

Vår partner Remota AS vil tilby "feltet" for å gjennomføre deltakerobservasjon under fjernstyrte marine- og subsea-operasjoner, samt SDIRs testing av automatisering på Killingøy ledet av Deep Ocean, en partner av Remota, der observasjoner også vil finne sted.