Home
Research group for rhetoric, democracy and public culture

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Aktuelt

John Magnus Dahl deltar i Forsker Grand Prix

John Magnus, stipendiat ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, deltar i formidlingskonkurransen Forsker Grand Prix i Bergen den 25. september.

Main content

Forsker Grand Prix er en formidlingskonkurranse der 10 stipendiater skal forsøke å engasjere publikum og dommere om sine respektive forskningsfelt.

I første runde vil de forskjellige forskerne presentere sine fagfelt. De får fire minutter hver. Tre går videre til finalen. Her får de gjenstående deltakerene fire nye minutter til å fange både publikum og dommere. Kun de to beste får gå videre til den nasjonale finalen i Stavanger 28. september.

Dahl, som er en av forskerne i prosjektet SCANPUB, som undersøker den historiske bakgrunnen for innvandringsdebatt i Skandinavia, skal bruke sine fire minutter på å snakke om humor og innvandringsdebatten. Etter å ha sett alt av sketsjer, standupshow og sitcom-episoder som omhandlet innvandring på skandinavisk fjernsyn, stiller John Magnus spørsmål om komedier og humor kan spille en rolle for hvordan innvandring blir forstått og diskuterert i offentligheten.

 

Forsker Grand Prix arrangeres klokken 19.00 den 25. september i Mimes Brønn på Høgskolen i Bergen.