Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Utstilling

Ambivalent intelligens

Universitetsmuséet i Bergen og Institutt for informasjons- og medievitenskap ønsker deg velkommen til den interaktive utstillingen "Ambivalent intelligens".

Next
Prosjektposter Meneske maskin
Photo:
UiB/TekLab
1/5
Prosjektposter tunnelsyn
Photo:
UiB/TekLab
2/5
Prosjektposter Eyes of AI
Photo:
UiB/TekLab
3/5
Prosjektposter Falske Skikkelser
Photo:
UiB/TekLab
4/5
Prosjektposter Tidskapsel
Photo:
UiB/TekLab
5/5
Previous

Main content

Utstillingen er en interaktiv, underholdende og lærerik fremstilling av våre følelser overfor kunstig intelligens. Utstillingen består av fem installasjoner som publikum går gjennom, og der blir de utsatt for både skremmende og positive inntrykk av hva KI kan gjøre. Klikk her for å lese mer om utstllingen.

Medie- og interaksjonsdesign

Studentene som har laget denne utstillingen kommer fra bachelorprogrammet i medie- og interaksjonsdesign. Interaksjonsdesign handler om å lage brukervennlige tekniske løsninger med ny teknologi slik som kunstig intelligens. Studentene lærer seg å designe effektive og smarte tekniske løsninger for designbyråer og mediefirmaer. De må også presentere prosjektene sine offentlig, og utstillingen på Universitetsmuseet er et godt eksempel på dette.

TekLab

Utstillingen er delfinansiert av TekLab. TekLab er et nettverk av lærere og studenter som utforsker fremvoksende teknologier på utdannelsene i Media City Bergen ved Universitetet i Bergen. Tiltaket har fått pengestøtte fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir).