Home
Division of Student and Academic Affairs

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Arrangement

KUSK-treff om studenter på autismespekteret

Velkommen til panelsamtale om hvordan vi kan tilrettelegge for at studenter på autismespekteret skal lykkes med utdanningen sin.

Hjerte bestående av puslespillbiter - et bilde på autisme
Hjerte bestående av puslespillbiter der puslespillbitene symboliserer kompleksiteten og mangfoldet i autisme, mens hjerte representerer kjærlighet, akspekt og støtte for personer på autismespekteret.
Photo:
Pixabay

Main content

KUSK-treff om studenter på autismespekteret

Kompetanseutviklingsprogram for studiekonsulenter (KUSK) er et opplærings- og utviklingsprogram for studiekonsulenter ved UiB. Hvert semester arrangerer vi KUSK-treff med tema som er relevant for både nye og erfarne studiekonsulenter.

I november setter vi fokus på studenter på autismespekteret og ulike utfordringer som de kan ha i studiehverdagen. Formålet er å øke studiekonsulenter sin forståelse om autisme og hvilke utfordringer studenter på autismespekteret typisk kan stå ovenfor - og hvordan vi som studieveiledere og utdanningsinstitusjon kan hjelpe og støtte dem underveis i studieløpet.

Vi er så heldige å ha fått med oss psykologspesialist Gunhild Sandvik Handgård fra Sammen Psykisk Helse og Alexander Sletten, student på autismespekteret, som sammen skal utforske tematikken fra både et faglig og personlig perspektiv. Hvordan møter vi for eksempel studenter på autismespekteret på en god måte i veiledningssituasjoner? Hvordan kan vi tilrettelegge læringsmiljøet på en best mulig måte for hver enkelt student sine behov? Hva slags hjelpemidler er tilgjengelige for studenter på autismespekteret?

  • Tid: fredag 8. november kl. 09.00-10.30
  • Sted: Ulrikes Aula, Ulrike Pihls hus, Professor Keysers gate 1 (lenke til rommet i Mazemap)

Påmeldingsfristen er 1. november og du melder deg på ved å fylle ut dette digitale skjemaet.

Arrangementet er åpent for alle studiekonsulenter ved UiB.

Velkommen til faglig påfyll!