Hjem
Støtte til eksternfinansierte prosjekter (BOA)
BOA drift

Prosjektstyringsverktøy- ProsjektTeam

ProsjektTeam er UiBs nye prosjektstyringsverktøy. Det er et MSTeams basert verktøy som kan tilpasses behov i de enkelte prosjektene. 

Hovedinnhold

Alle involverte i prosjektet kan få tilgang til ProsjektTeam, og skal kunne være et verktøy for prosjektkommunikasjon mellom støtteapparatet, for eksempel mellom økonomi og HR når stillinger er besatt, utsatt osv.  

I tillegg til felles fillagring, prosjektkommunikasjon og historikk, så vil ProsjektTeamet kunne gi prosjekleder og teammedlemmene oversikt over leveranser og tidsfrister, sikre påminnelser ved viktige frister, og gi en helhtlig oversikt over framdrift for de enkelte leveransene. 

Det anbefales at ProsjektTeam tas i bruk og oppdateres med informasjon om ansvar, frister og leveranser gjennom oppstartsmøtene. Oppstartsmøteansvarlig må invitere deltakerne i oppstartsmøtet inn i ProsjektTeam i forkant av møtet. Prosjektleder skal være eier av ProsjektTeamet. 

Bestilling av ProsjektTeam 

Ved etablering av prosjektet, og aller helst i forkant av oppstartsmøtet kan adm.sjef/oppstartsmøteansvarlig be om å få opprettet et  ProsjektTeam. Inntil prosessen blir automatisert vil ProsjektTeam opprettes ved henvendelse til prosjekt@uib.no

Tilgang til TestTeam 

Vi har bygget et TestTeam som illustrerer hvilke funksjoner som kan legges inn i ProsjektTeamet. UiB ansatte kan få tilgang til dette TestTeamet ved henvendelse til Jon Eikhaug (Jon.Eikhaug@uib.no ) eller Vibeke K. Irgan (vibeke.irgan@uib.no ).