Forskningsprosjekter som CET er partner i.
Prosjektet har som mål å skape innsikt i hva som kan skape en rettferdig og ansvarlig styring av multi-skala energiomstilling i områder med begrensede finansielle midler.
CINTRAN utforsker utfordringene med strukturelle endringer som svar på dekarbonisering i karbonintensive regioner.
Prosjektet undersøker hva de viktigste styringsfaktorene som driver samskapingen av sirkulære løsninger for redusert forbruk.
Prosjekter skal gi myndigheter konkrete evalueringsverktøy for å regulere varetransporten i mindre byer.
Prosjektet undersøker nye demokratiske styringsmåter innen design og implementering av effektiv og sosialt rettferdig klimapolitikk som vokser fram i møte med klimaprotester i fire skandinaviske byer; Oslo, Bergen, Stockholm og Gøteborg.
ECOBUDGETS skal forske på måter å integrere klima- og naturbudsjetter i administrative og politiske beslutninger på kommune- og fylkesnivå.
Prosjektet undersøker hvordan vendingen kommer til utrykk i politiske, vitenskapelige og reguleringsmessige prosesser.
Forskningsprosjektet utvikler lokale klimabudsjett som svarer til Parisavtalens ambisjoner, og dekker viktige kunnskapshull på området.
Prosjektet kartlegger fremtiden for gjennomførbare klimatiltak og utforsker vår forståelse av hvorvidt og under hvilke forhold det er mulig å unngå farlige klimaendringer.
Prosjektet utforsker rollen av tidsrammer i å muliggjøre og hindre demokratiske og rettferdige overganger mot bærekraftige fremtider.
Prosjektets mål er å etablere bærekraftige modeller for å øke helsen og velværet til borgere (barn, unge, middelalder, eldre) som er utsatt for ulike klimautfordringer rundt om i Europa.
Målet med dette prosjektet er å analysere faktorene som påvirker tillit til vitenskap, samt forekomsten og forutsigerne av populistiske holdninger knyttet til vitenskap på tvers av land.
Avsluttede prosjekter gjennomført på CET.