Hjem
Geofysisk institutt

Coriolis - Geofysisk fagutvalg (GFFU)

Coriolis er navnet på fagutvalget, studentenes faglige og sosiale organisasjon. Her er alle studenter i geofysikk, vær, hav og klima medlemmer. Coriolis er kjernen for studentlivet ved instituttet, og en ressurs for instituttet i utdanningssaker.

Foto til GFFU side
Studenter ved GFI på tokt
Foto/ill.:
GFI

Hovedinnhold

Coriolis representerer deg som student og fungerer som et bindeledd mellom studentene og instituttet. Har du spørsmål eller noe du ikke er fornøyd med i studiehverdagen? Coriolis kan hjelpe deg med å ta saken videre. Vi fungerer også som en studentforening som arrangerer både faglige og sosiale arrangementer. Vi inviterer til alt fra hytteturer og FIFA-turneringer til inspirasjonskvelder om utveksling og faglige konferanser. Det er også vi som har ansvaret for å fordele lesesalsplassene på instituttet.

Fagutvalget drives av engasjerte studenter på frivillig basis. Det er sosialt og gøy å være med i styret, her får du både muligheten til å være med å forme din egen studenthverdag og bli kjent med studenter fra andre årstrinn. Nytt styre velges ved generalforsamlingen som avholdes i starten av hvert høstsemester. I tillegg til de faste styremedlemmene har både faglig og sosialt arrangementsansvarlig hver sin komité som hjelper til med planlegging og gjennomføring. Her er det veldig lav terskel for å være med og et fint sted å begynne om du er litt nysgjerrig på hva vi holder på med og har lyst til å engasjere seg.

Har du spørsmål eller har lyst til å være med? Ta kontakt med oss på gffu@gfi.uib.no

Følg oss veldig gjerne på instagram.

Er du student på Geofysisk institutt og vil holde deg oppdatert på hva som skjer? Meld deg inn i Facebook-gruppen vår.