Home
Centre for Crisis Psychology

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Prosjektstart i Nepal

Prosjektstart i Nepal

Senter for krisepsykologi deltar i et prosjekt i regi av NORPART for å utvikle høyere helseutdanning i Nepal

Main content

Den 10. og 11. januar deltok senterleder Jarle Eid og seniorrådgiver Unni Heltne ved Senter for krisepsykologi på oppstartsmøte for NORPART prosjektet ved Tribhuvan Universitetet i Kathmandu, Nepal. Prosjektet som er finansiert av Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning (DIKU) i perioden 2019-2023 og er et samarbeid mellom Universitetet i Oslo (prosjektkoordinator), Universitet i Tromsø og Universitet i Bergen ved Senter for krisepsykologi. Formålet med prosjektet er bidra til utdanning, utveksling og forskning av psykologer, psykiatere og Phd studenter i Nepal og Norge.

Prosjektperioden strekker seg over 5 år, og vil gi anledning til utveksling av profesjonsstudenter i psykologi, kandidater under spesialisering i psykiatri og Phd studenter fra begge fagretninger. Prosjektet skal også bidra til revisjon av pensumet i psykiatri og klinisk psykologi ved Tribhuvan Universitetet og utvikling av nye valgemner for norske studenter.

Under besøket ble det også anledning til besøk på den norske ambassaden og til kontoret for WHO i Kathmandu for å informere om prosjektet.