Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Digital befaring

Bli med inn i Alrek helseklynge

Instituttleder Guri Rørtveit ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen tar deg med på en digital omvisning i det nye Alrek-bygget.

Instituttleder Guri Rørtveit i Alrek-bygget
Guri Rørtveit er instituttleder ved UiB, og viser her rundt i det nye bygget.
Photo:
Frode Ims, UiB

Main content

I august står Alrek helseklynge i Årstdaveien klar til innflyttning. Som følge av koronasituasjonen ble det ikke aktuelt å gjennomføre befaring i det nye bygget, men her får du en digital smakebit på hvordan det blir i ulike deler av det nye bygget.

Videobefaringene er filmet med et kamera som filmer 360 grader. Du kan derfor navigere deg rundt i rommet med pekeren eller med fingeren på touchskjerm (mobil). Omviser i filmene er instituttleder ved Institutt for global helse og safmunnsmedisin, Guri Rørtveit. 

NB! Hvis du ser dette på telefon, fungerer visningen best via Youtube-appen her.

Sosial sone

I denne omvisningen får du et innblikk i hvordan de sosiale sonene i Alrek helseklynge vil se ut. Dette eksempelet er fra fjerde etasje i det nye bygget.

Alrek helseklynge, sosial sone

Arbeidssone

I denne omvisningen får du et innblikk i hvordan en arbeidssone i Alrek helseklynge vil se ut. Dette eksempelet er fra fløy B i tredje etasje i det nye bygget.

Alrek helseklynge, arbeidssone

Undervisningsrom

I denne omvisningen får du et innblikk i hvordan et undervisningsrom i Alrek helseklynge vil se ut. Dette eksempelet er fra etasje null i det nye bygget.

Alrek helseklynge, undervisningsrom

Behandlingsrom

I denne omvisningen får du et innblikk i hvordan et behandlingsrom i Alrek helseklynge vil se ut. Dette eksempelet er fra et behandlingsrom til Det psykologiske fakultet sine klinikker.

Alrek helseklynge, behandlingsrom

Borgertun

I denne omvisningen får du et innblikk i hvordan Borgertunet i Alrek helseklynge vil se ut. Borgertunet skal være Bergen kommunes lokaler for innbyggerne i Alrek helseklynge.

Alrek helseklynge, Borgertun