Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Seminar

Mulighetsreisen 4: Bli kjent med forskermuligheter

Bli med på fjerde seminar i serien "Mulighetsreisen", åpent for alle studenter ved Det medisinske fakultet. Denne gangen får vi besøk av professor i medisinsk staistikk, Øystein Ariansen Haaland.

Coverbilde til Mulighetsreisen 4 (studentseminar)
Photo:
Det medisinske fakultet, UiB

Main content

Mulighetsreisen er en åpen seminarserie for studenter ved Det medisinske fakultet som er nysgjerrige og vil vite mer om en karriere innen akademia.

På årets fjerde seminar kommer Øystein Ariansen Haaland. Han er professor i medisinsk statistikk ved UiB og har sammen med kollegaer utviklet nett-applikasjonen FairChoices som brukes for å utforme helsesystemer i lavinntektsland.

På seminaret vil Øystein fortelle mer om hvordan bruken av FairChoices kan påvirke helsen til hundrevis av millioner av mennesker, og hvilke data som ligger bak.

Han vil også fortelle om etiske prinsipper som ligger til grunn for FairChoices og hvordan FairChoices-gruppen ved UiB bidrar til å videreutvikle denne typen medisinsk etikk.

Gratis pizza til alle etter forelesningen. Velkommen!