Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Demo

StudentDemo med rektor på besøk

Bachelorstudenter pitchet sine prototyper på nye medieløsninger foran rektor og et fullsatt atrium i Media City Bergen

Studenter i medie- og interaksjonsdesign pitcher sine demoer foran publikum i Media City Bergen
Photo:
Amanda Schei, UiB

Main content

— Vanligvis går eksamenene til Inspera for å dø, men her får de et liv, en synlighet, en offentlig oppmerksomhet som, sammenlignet med arkivene i Inspera, er helt fantastisk mye bedre når det gjelder arbeidsrelevans og følelsen av å ha gjort noe under studiet, sier Infomedia-professor Lars Nyre.

Tidligere denne uken pitchet nemlig avgangsstudenter på bachelorprogrammet i medie- og interaksjon prototyper de har laget, i samarbeid med Akvariet i Bergen, til et ekspertpanel og et fullsatt atrium på Media City Bergen. Ekspertpanelet bestod av diektør ved Akvariet i Bergen Aslak Sverdrup, UIB-rektor Margareth Hagen, årets Christiepris-vinner Leif-Ove Larsen, og Jannicke Allers fra Allers Invest.

Formålet med dette er å lære studentene å stå i en offentlig situasjon, og å tørre å fremme prosjektet sitt. På Facebook kommenterer Hagen "Mektig imponert av studenter fra medie- og interaksjonsdesign"

— Dette er ekte, og studentene er nødt til å være på offensiven. De trenger å kunne gå inn i den rollen i fremtiden, sier Lars Nyre.

Pitchen for applikasjonen "Ark" ble kåret til beste pitch for anledningen.