Home
Centre for Pharmacy

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Kjære søker til farmasistudiet ved UiB

Senter for farmasi ønsker deg lykke til med valg av studie og håper du velger å studere hos oss og at det er nettopp deg vi har gleden av å hilse på i det nye farmasikull 2010. Vi synes i hvert fall det er stas hver høst å hilse på det nye kullet med farmasistudenter.

Main content

Nåværende studenter har gitt Senter for farmasi gode tilbakemeldinger på at de trives godt og er fornøyd med studiehverdagen. I tillegg er studentorganisasjonen Generica aktive og med på å skape et engasjert og dynamisk studentmiljø. Om du blir tatt opp som farmasistudent hos oss kan du se frem til en faglig sett spennende og tverrfakultær/ tverrfaglig utdanning.

UiB reiser i januar og februar 2010 rundt på skolebesøk og utdanningsmesser for å rekruttere nye studenter til universitetet.
Det vil stå en representant for Senter for farmasi på UiB-stand på Utdanningsmessen i Arenum i Bergen torsdag 28. februar. Så om du har spørsmål om å studere farmasi er det en gylden anledning til å få snakket med en av oss direkte. Til vanlig har administrasjonen på Senter for farmasi kontor i 2. etasje på Realfagbygget i sentrum av Bergen.

Det deles ut informasjonsmateriell for studieprogrammene på messene og det finnes også en egen folder for farmasistudiet. Se og spør etter den på UiB-standen.

MERK: I folderen står det at 7. semester på profesjonsstudiet i farmasi er et obligatorisk semester i utlandet; University of East Anglia i Norwich, England.
Vi presiserer at avtalen med UEA gjelder til og med kull 2009. Det er ikke avgjort om kull 2010 skal reise til England i løpet av studiet.