Home
Faculty of Humanities

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Studere ett år

Ny student på et årsstudium

Velkommen som ny årsstudent! Her får du informasjon om orienteringsmøter i uke 33.

Studenter prater sammen i et seminarrom
Det blir ett felles orienteringsmøte for alle nye studenter på årsstudien i tillegg til orienteringsmøter for de enkelte fagene.
Photo:
Eivind Senneset, UiB

Main content

Studiestart hausten 2024

Alle årsstudentar får tilbud om å vere med på mentor- og fadderordninga i velkomstveka og i det første semesteret. Du får informasjon om ordninga i e-post når du har takket ja til studieplassen.

Kvart semester arrangerar de ulike fagane eigne orienteringsmøter for studieprogramma og emna de tilbyr. Her møter du fagpersoner som skal undervise og studierettleiare for programmet, og du får informasjon om emna som årsstudiet er satt samen av.

Årsstudier med oppstart om haustem

Årstudiene i kjønn, seksualitet og mangfoldfilosofi og religionsvitskap starter opp i august.

Årsstudier med oppstart om våren

Årsstudiene i engelsk, filosofi, fransk, norsk som andrespråk, spansk språk og latinamerikastudium, kunsthistorienordisk, historiereligionsvitskap og tysk starter opp i januar. 

Orienteringsmøter

Det blir eit felles orienteringsmøte for nye studenter på årsstudiet i filosofi og religionsvitskap, engelsk, filosofi, fransk, norsk som andrespråk, spansk språk og latinamerikastudium, kunsthistorienordisk, historiereligionsvitenskap og tysk 14.15-15.00 Auditorium A, Sydneshaugen skole, 14. aug. Her vil du få informasjon om korleis du skal gjere deg klar til semesterstart.

Årsstudiet i kjønn, seksualitet og mangfold har programmøte 13.15-14.00 i Auditorium A, Sydneshaugen skole, 14.aug.

Følg lenkene til studieprogramsiden for å finne informasjon om emnekombinasjon, oppbygging og studieløp. Timeplan og litteraturliste finnar du ved å gå inn på det enkelte emnet som studiet er satt samen av.