Hjem
UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere
UiB FERD

Kurs og aktiviteter i regi av eksterne

Hovedinnhold

UiB Ferd karrieresenter er del av et nordisk nettverk for karrieretjenester for yngre forskere. Noen ganger får UiB-forskere tilbud om å delta på webinarer som noen av de andre nordiske universitetene arrangerer. I slike tilfeller legger vi det inn i Ferd-kalenderen og i Ferd nyhetsbrev.

Euraxess er EU-kommisjonen sitt internasjonale nettverk med tema som forskermobilitet, rekruttering og ulike verktøy for karriereutvikling. En del informasjon får du uten å registrere deg, men vi anbefaler å opprette en bruker for full tilgang til alt de tilbyr:   https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/training-researchers

UiBs Internasjonalt senter er det lokale Euraxess Service senteret for forskermobilitet. 

Elevel academy - Tilbyr gratis webinarer for ny kompetanse, men krever at du registrerer deg.
 

Internasjonalt karrieretorg

Bergen næringsråd har i samarbeid med Bergen kommune og Vestland fylkeskommune i mange år arrangert internasjonalt karrieretorg. Dette er en arena for å koble bedrifter som har ledige stillinger og offentlige institusjoner med arbeidssøkere med internasjonal bakgrunn. Arrangementet holdes vanligvis i perioden april-mai. 

 

Er du jobbsøker? 

Karriere Vestland er en offentlig (og gratis) karrieretjeneste som tilbyr karriereveiledning for voksne og arrangerer gode jobbsøkerkurs: 
Karriere Vestland - Vestland fylkeskommune