Nyhetsarkiv for Senter for ernæring
Hva gjør mikroplast med kroppen vår? Forskere ved UiB foret rotter med mikroplast i en periode over fem uker for å finne svar. Funnene kan være godt nytt.
Cathrine Horn Sommersten og Simon Nitter Dankel ved Senter for ernæring har bidratt i en sak i Bergens Tidende 2. oktober 2022 som belyser deltakerperspektivet i CARBFUNC-studien.
Fem ernæringseksperter fra Senter for ernæring vurderte 14 ulike typer melk - både plantebasert melk og kumelk - for Bergens Tidende 13. september 2022.
Fem ernæringseksperter fra Senter for ernæring testet 14 ulike frokostblandinger for Bergens Tidende 25. august 2022.
- mai 2023 (1)
- februar 2023 (1)
- oktober 2022 (4)
- mai 2022 (1)
- april 2022 (1)
- februar 2022 (1)
- januar 2022 (2)
- oktober 2021 (2)
- september 2021 (2)
- april 2021 (3)
- mars 2021 (2)
- august 2020 (1)
- juni 2020 (2)
- februar 2020 (1)
- januar 2020 (1)
- desember 2019 (1)
- november 2019 (1)
- oktober 2019 (2)
- september 2019 (3)
- juni 2019 (2)
- mai 2019 (1)
- april 2019 (2)
- februar 2019 (2)
- januar 2019 (3)
- desember 2018 (1)
- november 2018 (4)
- oktober 2018 (3)
- september 2018 (1)
- august 2018 (3)
- juni 2018 (1)
- mai 2018 (2)
- april 2018 (1)
- mars 2018 (1)
- januar 2018 (2)
- desember 2017 (1)
- november 2017 (1)
- oktober 2017 (2)
- september 2017 (3)
- juni 2017 (2)
- mai 2017 (1)
- mars 2017 (2)
- februar 2017 (4)
- januar 2017 (1)