Nyhetsarkiv for Senter for ernæring
Sammen med flere forskerkolleger har ernæringsforsker Oddrun Gudbrandsen ved Senter for ernæring undersøkt hva som er den beste måten å tilberede fisk på.
Oppdrettslaks har vært forbundet med miljøgifter og negative helsekonsekvenser som diabetes 2 blant folk i faresonen. Nå har UiB-forskere funnet at overvektige med fordel kan spise denne type fisk.
- mai 2023 (1)
- februar 2023 (1)
- oktober 2022 (4)
- mai 2022 (1)
- april 2022 (1)
- februar 2022 (1)
- januar 2022 (2)
- oktober 2021 (2)
- september 2021 (2)
- april 2021 (3)
- mars 2021 (2)
- august 2020 (1)
- juni 2020 (2)
- februar 2020 (1)
- januar 2020 (1)
- desember 2019 (1)
- november 2019 (1)
- oktober 2019 (2)
- september 2019 (3)
- juni 2019 (2)
- mai 2019 (1)
- april 2019 (2)
- februar 2019 (2)
- januar 2019 (3)
- desember 2018 (1)
- november 2018 (4)
- oktober 2018 (3)
- september 2018 (1)
- august 2018 (3)
- juni 2018 (1)
- mai 2018 (2)
- april 2018 (1)
- mars 2018 (1)
- januar 2018 (2)
- desember 2017 (1)
- november 2017 (1)
- oktober 2017 (2)
- september 2017 (3)
- juni 2017 (2)
- mai 2017 (1)
- mars 2017 (2)
- februar 2017 (4)
- januar 2017 (1)