Hjem
Stiftelsen Det norske arboret
Arboretet

Helene Ødven tilsatt som ny direktør for Arboretet

Helene Ødven (49) er tilsatt som direktør for Det norske arboretet på Milde. Ødven har bred og relevant erfaring fra å utvikle og tilrettelegge for friluftsliv, salg og markedsføring samt reiseliv. De siste 13 årene har hun vært daglig leder for Bergen og Hordaland Turlag.

Helene Ødven
Foto/ill.:
André Marton Pedersen

Hovedinnhold

- Jeg er gleder meg veldig til å bidra med tilrettelegging for forskning og formidling ved Arboretet, og utvikle friluftsområdet videre slik at flere kan oppleve denne fantastisk vakre og spennende oasen, sier Ødven. - Personlig håper jeg også å få lære mer om planter og trær, selve grunnlaget for vår eksistens, og bidra til at vi i enda større grad forstår hvor viktig naturen er for oss mennesker.


- Vi er veldig fornøyd med å ha rekruttert en svært dyktig og engasjert direktør til Arboretet på Milde, sier Elisabeth Müller Lysebo, styreleder for Stiftelsen Det norske arboret. Ødven har et stort engasjement for natur og friluftsliv og solid og bred kompetanse i å utvikle og drifte allmennrettede tiltak knyttet til natur og friluftsliv og å nå ut til publikum. Jeg er helt sikker på at hun vil bidra til å videreutvikle Arboretet som et attraktivt og spennende sted for friluftsliv og rekreasjon, forskning, utdanning og formidling av kunnskap om naturen.


Helene Ødven tiltrer stillingen 1. mars 2024.