Home
Employee Pages

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Bergens forskningsstiftelse

Main content

Bergens forskningsstiftelse har som allment formål å støtte forskning og forskningsfremmende tiltak ved Universitetet i Bergen og Helse Bergen HF. Stiftelsen har videre som formål å støtte forskning både ved UiB og Helse Bergen HF i skjæringsfeltet mellom basal forskning og klinisk medisinsk virksomhet.


Tildelinger fra Bergens forskningsstiftelse gis blant annet til prosjekter i Rekrutteringsprogrammet. Programmet er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen og Bergens forskningsstiftelse. Det er åpent for fremragende unge forskere, og målet med programmet er å gi talentfulle unge forskere fra alle fagdisipliner spesielt gode rammebetingelser, for således å medvirke til å realisere potensial for å oppnå "international excellence". Slik vil programmet søke å bidra til rekruttering og utvikling av forskningsledere i verdensklasse, til ulike forskningsområder ved Universitetet i Bergen.