Hjem
UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere
UiB FERD

Kurs og aktiviteter i regi av eksterne

Hovedinnhold

UiB Ferd karrieresenter er del av et nordisk nettverk for karrieretjenester for yngre forskere. Noen ganger får UiB-forskere tilbud om å delta på webinarer som noen av de andre nordiske universitetene arrangerer. I slike tilfeller legger vi det inn i Ferd-kalenderen og i Ferd nyhetsbrev.

Euraxess er EU-kommisjonen sitt internasjonale nettverk med tema som forskermobilitet, rekruttering og ulike verktøy for karriereutvikling. En del informasjon får du uten å registrere deg, men vi anbefaler å opprette en bruker for full tilgang til alt de tilbyr:   https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/training-researchers

UiBs Internasjonalt senter er det lokale Euraxess Service senteret for forskermobilitet. Internasjonale forskere kan få informasjon og hjelp når de kommer til UiB og for forskere som skal ha utenlandsopphald har de også mange nyttige tips og råd.  

Elevel academy - Tilbyr gratis webinarer for ny kompetanse, men krever at du registrerer deg.
 

Internasjonalt karrieretorg

Bergen næringsråd har i samarbeid med Bergen kommune og Vestland fylkeskommune i mange år arrangert internasjonalt karrieretorg. Dette er en arena for å koble bedrifter som har ledige stillinger og offentlige institusjoner med arbeidssøkere med internasjonal bakgrunn. Arrangementet holdes vanligvis i perioden april-mai. 

Er du jobbsøker? 

Karriere Vestland er en offentlig (og gratis) karrieretjeneste som tilbyr karriereveiledning for voksne og arrangerer gode jobbsøkerkurs: 
Karriere Vestland - Vestland fylkeskommune