Hjem
For ansatte

Bevertning

Har du tenkt å servere mat og drikke på ditt arrangement? Her finner du tips og råd om dette.

Hovedinnhold

Servering kan være en viktig del av arrangementet (seminaret/konferansen).


Huskeliste og gode tips:

  • Husk på at vegetar er utgangspunktet på UiB, skal du ha mat med kjøttprodukter må det spesifiseres i bestillingen. 
  • Få oversikt over serveringspunktene (eks: kaffepauser/lunsjer/mottakelse/konferansemiddag) og ta kontakt med aktuell leverandør (cafe/resturant/hotell/cateringbyrå). 
  • Bruk UiB sine avtaler. UiB har rammeavtale for catering med flere leverandører, se oversikt i avtaleportalen.
  • Sørg for å få lagt bestilling inn som innkjøpsordre i Unit4. Se følgende oversikt over bestillere (innkjøpere) ved din enhet.
  • Har konferansen en spesiell profil? Bør maten som serveres stå i stil?
  • Få inn alle matallergier og spesielle behov (veganer/kjøtt) ved registering/påmelding. Husk at alle har betalt like mye for deltagelse og skal sikres like god servering.
  • Ved internasjonale konferanser bør svinekjøtt unngåes.