Nyhetsarkiv for Senter for ernæring
Hva er vanlig mat, hva gjør all matstøy fra media og influencere egentlig med oss, og hvordan skal vi snakke om kostråd så folk virkelig lytter? Melk.no serverer praten om maten fra flere sider av bordet.
Stipendiatene Vegard Lysne og Anthea Van Parys fra Senter for ernæring deltok på Homocysteine-konferansen i Virgili, Spania.
- mai 2023 (1)
- februar 2023 (1)
- oktober 2022 (4)
- mai 2022 (1)
- april 2022 (1)
- februar 2022 (1)
- januar 2022 (2)
- oktober 2021 (2)
- september 2021 (2)
- april 2021 (3)
- mars 2021 (2)
- august 2020 (1)
- juni 2020 (2)
- februar 2020 (1)
- januar 2020 (1)
- desember 2019 (1)
- november 2019 (1)
- oktober 2019 (2)
- september 2019 (3)
- juni 2019 (2)
- mai 2019 (1)
- april 2019 (2)
- februar 2019 (2)
- januar 2019 (3)
- desember 2018 (1)
- november 2018 (4)
- oktober 2018 (3)
- september 2018 (1)
- august 2018 (3)
- juni 2018 (1)
- mai 2018 (2)
- april 2018 (1)
- mars 2018 (1)
- januar 2018 (2)
- desember 2017 (1)
- november 2017 (1)
- oktober 2017 (2)
- september 2017 (3)
- juni 2017 (2)
- mai 2017 (1)
- mars 2017 (2)
- februar 2017 (4)
- januar 2017 (1)